Facebook Instagram
Rólunk

Rólunk

Munkatársaink tapasztalata elengedhetetlen, hiszen ezért nincs nálunk káosz és fejetlenség egy költöztetés során. Fontosnak tartottuk, hogy olyan emberekkel vegyük körül magunkat, akik ügyfélközpontúak, idegen nyelven (angol, német) is jól kommunikálnak, nagy munkabírással rendelkeznek, és minden helyzetben a maximumot nyújtják.


Gépjárművünk a legmodernebb, 2019-ben vásárolt autó, 3,5 tonnás, 20 köbméteres, mely euró 6. AdBlue technológiával vannak felszerelve.


Ezen kívül igény szerint biztosítani tudunk 7,5 tonnás 40 köbméteres autót.


Budapesti költözés esetén érdemesebb a kisebb gépjárművet választani, hiszen a belvárosi parkolás sohasem egyszerű.


Munkatársaink rendkívüli figyelmet fordítanak az értékek védelmére mind szállításkor, mind csomagoláskor. Sokszor szembesültek ügyfeleink azzal, hogy rakodás és szállítás közben a bútoraik, más értékeik apró vagy akár számottevő sérülésekkel érkeztek meg a lepakolási címre. Ezt a hibalehetőséget mi nem engedjük meg magunknak! A gépjárművünknek belső kialakítása megfelel, hogy a bútorai és egyéb ingóságai véletlenül se sérüljenek a szállítás közben.


Garanciát vállalunk az értékei épségére, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy biztosítsuk a legjobb költözési, költöztetési feltételeket ügyfeleink részére.


Igény szerint becsomagoljuk a költöztetni kíván értékeit. Ehhez biztosítunk újrahasznosított költöztető dobozt, ragasztószalagot és fóliát.


A pontosság egy jogos elvárás minden megbízónk részéről. Ehhez mi szigorúan tartjuk magunkat, függetlenül, hogy hány órára beszéltük meg a kitűzött költözést, a Költözz- Zölden csapata ott lesz és a tőlünk megszokott magas színvonalon fogja elvégezni a munkát.